Cevdet Yılmaz: İşçi ve işverenlerimizi güçlendirmeye devam edeceğiz

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu (TİSK) tarafından düzenlenen “Birlikte Daha Güçlü Bir Gelecek Zirvesi”ne katıldı.

TİSK’in ev sahipliğinde gerçekleşen “Birlikte Daha Güçlü Bir Gelecek Zirvesi”, Cevdet Yılmaz’ın yanı sıra Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan ve Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır’ın katılımıyla yapıldı.

“İşçi ve işverenlerimizi güçlendirmeye, ülkemizin çalışma hayatına katkı sağlamaya devam edeceğiz”

Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu’nun düzenlediği toplantıda iş dünyasının temsilcileriyle bir araya geldiklerini ifade eden Yılmaz, şu değerlendirmede bulundu:

Sosyal diyalog ve istişare kültürümüzün daha da gelişmesi adına, bundan sonraki süreçlerde de paydaşlarımızla bir araya gelmeye, işçi ve işverenlerimizi güçlendirmeye, ülkemizin çalışma hayatına katkı sağlamaya devam edeceğiz. Türkiye’nin potansiyeline inanan, ülkemizin aydınlık geleceğine yatırım yapan tüm iş insanlarına, yeni nesil bir sendikacılık anlayışıyla istişare zemini oluşturan, ülkemizin ekonomisine ve istihdamına önemli katkılar sunan TİSK ailesine teşekkür ediyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir